ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

  • ΠΙΚΡΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ. Αποτρέπει το σκύλο ή τη γάτα σας από τη συνήθεια να δαγκώνει και γλύφει ρούχα, χαλιά, έπιπλα, παπούτσια. Δεν περιέχει αλκοόλ, δεν είναι τοξικό, δεν λεκιάζει, έχει ευχάριστη μυρωδιά απλά έχει πικρή γεύση.
  • Πρόσθετο νερού για υγιές στόμα και δροσερή αναπνοή, έχει ένα μείγμα από ισχυρά φυσικά συστατικά, που αφαιρεί και υπερασπίζεται κατά πλάκας και πέτρας.
  • Απωθεί κουνούπια, σκνίπες, τσιμπούρια, ψύλλους, ακάρεα, ψείρες και όλη τη διάρκεια του χρόνου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζεται στο τρίχωμα του ζώου. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση, ψεκάστε για λίγα δευτερόλεπτα το τρίχωμα και τα μέρη του σώματος του ζώου, κάτω από τα αυτιά, την κοιλιά και τα πέλματα από απόσταση 30 περίπου εκατοστών. Επαναλάβετε τη χρήση κάθε δεύτερη μέρα ή και πιο συχνά, αναλόγως με την ένταση της προσβολής. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται να ψεκάζετε και τον περιβάλλοντα χώρο του κατοικίδιου, κλουβί, κρεβάτι, κλπ. Απομακρύνετε το ζώο και την τροφή του και ψεκάστε  την επιθυμητή περιοχή, αφήστε να στεγνώσει για 15 περίπου λεπτά. Με έγκριση του Υπουργείου Γεωργίας
  • Ασφαλές για χρήση σε χαλιά, ταπετσαρίες, κλινοσκεπάσματα, ρούχα και οποιεσδήποτε άλλες επιφάνειες δεν επηρεάζονται από το νερό. Είναι απολύτως ασφαλές, για χρήση γύρω από κατοικίδια και παιδιά, όταν χρησιμοποιείται, σύμφωνα µε τις οδηγίες. Δυνατότητα ψεκασμού για εύκολη και στοχευµένη χρήση.
  • PET DETANGLING SPRAY Μειώνει τις οσμές. Χαρίζει υγιές και φρέσκο τρίχωμα. Με ψεκασμό. Ξεμπερδεύει και περιποιείται το μπερδεμένο και αναστατωμένο τρίχωμα. Κατάλληλο για όλους τους σκύλους, από 6 εβδομάδων και άνω.

Τίτλος

Go to Top